Soutěže a umístění dětí ASPV Loukov v roce 2018

Krajská soutěž ATLETIKA 20.5.2018 Zlín
Krajské soutěže v atletice se zúčastnilo 58 dětí z celého Zlínského kraje.
ASPV Loukov reprezentovaly dvě soutěžící v kategorii Starší žákyně III. a byly to Natálka Stibůrková, která se umístila na úžasném 5. místě a Liduška Kroupová, která obsadila krásné 6. místo.
Natálce a Lidušce k výbornému umístění blahopřejeme a děkujeme za skvělou reprezentaci.

Regionální soutěž Medvědí stezkou 13.5.2018 Rožnov pod Radhoštěm
Soutěže se zúčastnilo 90 dětí z regionu Vsetín. Také děti z ASPV Loukov měly možnost závodit v soutěži Medvědí stezkou a získat tak nezbytné zkušenosti pro postup na republikové kolo soutěže.
ASPV Loukov reprezentovali 4 soutěžící. V kategorii Starší Žáci III. to byli Liduška Kroupová a Viktor Rozehnal, kteří ovládli svoji kategorii a vybojovali tak zlaté medaile za 1. místo. Za kategorii Starší Žákyně III. nastoupily Alenka Pořízková a Natálka Stibůrková, které byly neméně úspěšné a podařilo se jim tak obsadit skvělé 2. místo.
Všem reprezentantům z Loukova gratulujeme k výbornému umístění.

Republiková soutěž Medvědí stezkou 8.-10.6.2018 Horní Bradlo, Pardubický kraj
Republikového kola soutěže Medvědí stezkou se zúčastnilo 268 dětí z 8 krajů České republiky. Zlínský kraj reprezentovalo 16 dětí, z toho z Loukova se zúčastnily 2 děti. Za ASPV Loukov startovali v kategorii Starší žáci III. Viktor a Oliver Rozehnalovi, kteří si přivezli pěkné 15 místo. Viktorovi a Oliverovi k jejich pěknému umístění blahopřejeme.

Za ASPV Loukov předsedkyně Marie Florecová