Liga 2016

Vody na tenisových kurtech se zdály trochu stojaté a tak se Marek Mikulík za pomoci Zdeny Hrušky a mé maličkosti rozhodl je oživit! A myslím, že se povedlo. Přišel s nápadem: Loukovské tenisové ligy neboli LTL. Že nevíte, o co vlastně jde? Je to v podstatě velmi prosté.
Muži jsou rozděleni do skupin A a B podle stupně jejich umění v tomto bílém sportu. Během sezóny si domlouvají a odehrávají vzájemné zápasy, jak jim to vyhovuje. Marek chytře využil Google kalendář, kde je jasně vidět obsazenost kurtu a samozřejmě pak i výsledky utkání hráčů. Víte tak kdy kdo na kurtech hraje, můžete přijít fandit a shlédnout napínavé mače. Kalendář naleznete na webu obce v sekci TK.
Na konci sezóny se všichni sejdou k posezení, zhodnocení výsledků a vyhlášení vítězů. Něco se ugriluje, popije, rozdají se ceny zúčastněným. Prostě taková správná pohodička. A jak že to dopadlo loni?
Vítězem skupiny A se stal oprávněně Radek Bundil, druhým byl Dalibor Zela a na třetí příčce se umístil sám pořadatel. Ve skupině B bylo dobojováno takto: první místo patřilo Dominiku Černockému, druhý byl zaslouženě Zdeněk Molek a bronzovou medaili vybojoval Petr Mikulík st.
Loňským prvním ročníkem se vychytaly mouchy a ten letošní bude jistě „o ligu“ výše! Začne to už samotnou baráží mezi následujícími hráči: Dominik Černocký, Zdeněk Molek, Jiří Proška ml. a Jiří Matyáš.
Marku, už se těšíme na LTL plnou novinek ☺
Za TK tisková mluvčí Kateřina Vališ