DĚTSKÝ KARNEVAL

Pořadatelé a příznivci Česká asociace sport pro všechny v maskách Mimoňů, vítají všechny děti i doprovod, na Dětském karnevalu v kulturním domě v Loukově.

V krásně vyzdobeném sále vyzvali moderátoři, Jarmila Skácalová a Josef Hurt, k průvodu masek všechny víly, princezny z Ledového království, motýly, broučky, kovboje, šašky, vojáky, rytíře a další krásně oblečené masky. Radostnou atmosféru sobotního odpoledne doplnila příjemná hudba a rej masek roztleskal celý sál.

Následovaly soutěže pro děti „Kloboučková“a „Přenášení míšku na lžíci“, při kterých děti předváděly svoji rychlost a zručnost.

Překvapením karnevalu „Taneční vystoupení mladých hasičů“, zatancovali temperamentní skladbou na písničky Míši Růžičkové. Vystoupení mělo velký ohlas, sálem zněl potlesk po celé vystoupení.

Hra „Věšení prádla“pro rodiče s dětmi vzájemná dovednost, smích a povzbuzování byly součástí tohoto zápolení.

Bufet nabízel spoustu dobrot“ palačinky se šlehačkou, hranolky s kečupem“ a jiné dobroty, na kterých si pochutnali malí i velcí návštěvníci karnevalu.

Odpoledne plné veselí a pohody vyvrcholilo bohatou tombolou, veselé děti s výhrou, smutné, když nic nevyhráli. Přesto odcházeli děti i rodiče spokojení s pocitem dobře stráveného dne.

Poděkování patří všem, kteří se podíleli na přípravě, výzdobě i tombole dnešního dětského karnevalu. Připravili všem dětem, rodičům odpoledne plné pohybu, tance a radosti.

Za ASPV Loukov z.s. Marie Florecová